Ananas kokos smoothie

Wat ontzettend leuk om aan de slag te gaan met een nieuw product van Del Monte, namelijk de GOLD edition. Dit nieuwe ‘ras’ heeft een prachtige gouden kleur en is extra sweet. Bijkomend voordeel is dat de ananas in eigen sap is ingeblikt, en dus niet wordt aangevuld met siroop. Dat heeft deze ananas ook echt niet nodig, want hij smaakt fantastisch zoet van zichzelf!

Ik combineer deze super sweet ananas met kokosmelk en yoghurt voor een snelle smoothie to go. Yum! Neem een slok, sluit je ogen en je waant je voor heel even op een subtropisch eiland.

Dit heb je nodig
1 blik Del Monte GOLD (350 gram)
100 ml. kokosmelk
200 ml. yoghurt

  1. Snijd de ananas in stukjes.
  2. Doe de ananas samen met de kokosmelk en yoghurt in een hoge kom en mix alles goed door elkaar met een blender of staafmixer.
  3. Schenk de smoothie in een (glazen) beker of pot en sluit deze goed af.
  4. Enjoy!

Deze heerlijke zomerse smoothie is binnen no time klaar en daarom ideaal voor wanneer je op weg bent naar werk of een afspraak en weinig tijd hebt om thuis te ontbijten, maar smaakt ook heerlijk bij een zomerse picknick in het park.

Wist je dat je kans kunt maken op een écht gouden ananaspartje t.w.v. € 3.500? Ga hiervoor naar de website www.delmontegold.nl en registreer je als goldlover fan. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s