Ben je op zoek naar een culinaire invulling van je bedrijfsuitje en lijkt het je leuk en leerzaam om samen met je collega’s aan de slag gaan met gezond koken, zonder gebruik te maken van pakjes of zakjes? Dat kan! Blije Bietjes organiseert workshops in het teken van gezond en eerlijk koken. De workshop wordt gegeven in de Fenix Food Factory in Rotterdam. De Fenix Food Factory is een inspirerende verzamelplek van 11 kleinschalige ambachtelijke voedselbedrijven met productie, winkelverkoop, educatie, horeca en catering van bijeenkomsten.

De producten waar we tijdens de workshop mee gaan koken komen (zoveel mogelijk) direct van de verschillende ondernemers binnen de Fenix Food Factory. Dit betekent dat we aan de slag gaan met verse en lokale producten. En dat proef je terug!

Borrelworkshop 
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het maken van heel veel verschillende heerlijke hapjes. We starten met een welkomstdrankje en daarna gaan we aan de slag met het bereiden van de verschillende hapjes. Zodra we allemaal klaar zijn vloeit de workshop over in een gezellige borrel en proeven we de gemaakte gerechtjes. 

Prijzen

  • De workshop kost 30 euro per persoon. Dit is inclusief welkomstdrankje, hapjes en een extra drankje tijdens de borrel. Deze gezellige middag neemt ongeveer 2 tot 3 uur in beslag. 
  • Zaalhuur zaak.acht: 150 euro 
  • Overige drankjes: op basis van nacalculatie 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW. 

Aantal personen
Minimaal 10

Data
Op aanvraag

Aanmelden

 

Op locatie?
Blije Bietjes komt ook langs op locatie! Handig wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar Rotterdam af te reizen. Zet je wensen op de mail en ik kom met een mooi voorstel bij je terug.

Naast allerlei zoete koekjes verzamelt Blije Bietjes ook digitale cookies. Vind je dat OK?

Close