Blije Bietjes

Het inspiratie platform voor eerlijk en lekker eten

Lancering Blije Bietjes

Lieve familie en vrienden,

Zoals jullie inmiddels wel weten heb ik een grote passie, en dat is koken. Dat doe ik het liefst zo eerlijk mogelijk door te werken met seizoens producten en zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes. Een kleine anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met mijn foodblog Blije Bietjes. Nu, anderhalf jaar later, heb ik met mijn blog een flink bereik opgebouwd en staan er diverse leuke samenwerkingen op het programma. Het werd tijd om te professionaliseren en zo heb ik Blije Bietjes onlangs ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik ben vanaf nu de trotse bezitter van een eigen bedrijf 🙂

Naast het schrijven van blogs wil ik mij gaan richten op het organiseren van verschillende kookworkshops. Zoals jullie weten werk ik sinds november in de Fenix Food Factory bij zaak.acht. Deze lieverds bieden mij de kans om in hun toffe ruimte workshops te organiseren. Ik ben daar heel erg blij mee.

En daarom wil ik jullie uitnodigen voor de pre-lancering van Blije Bietjes. Op zondag 21 mei organiseer ik een kookworkshop voor iedereen die ik super lief vind! Op deze dag wil ik samen met jullie proosten op de toekomst van Blije Bietjes en gaan we samen aan de slag met het bereiden van diverse borrelhapjes en daarna eten we ze lekker op met een drankje erbij.

Programma

14:00 uur: ontvangst met een drankje

14:15 uur: start kookworkshop

16:15 uur: start borrel

17:00 uur: einde

Kosten

Omdat het een pre lancering betreft hoef ik op deze dag niets te verdienen. De drankjes zijn voor mijn rekening. Wel vraag ik een kleine vergoeding voor de inkoop van de ingrediënten die we tijdens de kookworkshop gaan gebruiken. De kosten hiervoor zijn 10 euro per persoon.

Aanmelden

[contact-form-7 id=”1946″ title=”Lancering Blije Bietjes”]