Hebben jullie een fijn weekend gehad? Het zonnetje schijnt gelukkig weer en de temperatuur kruipt ook weer omhoog. Iets waar we allemaal weer wat blijer van worden 🙂 Deze week staat er weer een weekmenu voor jullie klaar. Voor ieder wat wils. Een heerlijk vegetarisch recept voor de “Meatless Monday”, twee visgerechten en een heerlijke Italiaanse maaltijdsalade.
Meatless Monday – Rucola stamppot
Oh yum yum yum! Ik kan dit iedere dag wel eten! Deze rucola stamppot past helemaal in het lente seizoen. Ik maak deze stamppot met geroosterde tomaatjes en smoor de rode ui in balsamico azijn. Super lekker!
Dinsdag – Pittige pastasaus met tonijn
Een makkelijk en lekkere maaltijd die je binnen 30 minuten op tafel hebt staan. Deze pittige pastasaus met tonijn en rode peper smaakt extra lekker met wat vers geraspte Parmezaanse kaas.
Woensdag – Kippensoep met groene groente
Ik word altijd blij van soep. En al helemaal van deze rijkgevulde kippensoep met extra veel groene groentjes zoals bleekselderij, boontjes, prei en broccoli. Een super licht en gezonde maaltijd.
Donderdag – Italiaanse maaltijdsalade
Deze salade met geroosterde aardappeltjes, (zongedroogde) tomaten, basilicum en parmaham is een van mijn lievelings! Zo simpel om klaar te maken, en iedereen die deze salade heeft gegeten vraagt om het recept.
Vrijdag – Kabeljauw met erwtjes
Deze kabeljauw met een stamppotje van erwtjes en Parmezaanse kaas is echt een feest om op te eten en daarom dus ideaal om je weekend mee in te luiden. Hier word je echt blij van!