Een Italiaanse maaltijd salade met geroosterde aardappeltjes uit de oven, parmaham en tomaten. Een succes recept die je zeker eens uit moet proberen. Het recept is heel eenvoudig voor te bereiden en eventuele left overs neem je de volgende dag gewoon lekker mee naar werk als lunch. Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappelen en snijd deze in partjes. Doe de aardappelpartjes samen met wat olijfolie, tijm, rozemarijn, 2 teentjes knoflook en wat peper en zout in een ovenschaal.Hussel alles goed door elkaar en bak de aardappelpartjes in ongeveer 1 uur af in de oven. Schep de aardappels na een half uurtje even om. Laat de aardappels afkoelen en meng ondertussen 1,5 eetlepel olijfolie met 1,5 eetlepel witte wijnazijn en 1 theelepel mosterd. Meng de aardappels met de dressing, cherrytomaten, zongedroogde tomaten, parmaham, fijngesneden sjalot en basilicum. Enjoy!
Italiaanse maaltijd salade
Print recept
Ingrediƫnten
Zo maak je het
Italiaanse maaltijd salade
1
2
3
4
5
6
7
Ziet er lekker uit x
Dankjewel Lauren!