Blije Bietjes

Het inspiratie platform voor eerlijk en lekker eten

Review: Mehmet Groenten en Fruit Speciaalzaak

Mehmet’s prachtige winkel leerde ik 6 jaar geleden kennen toen ik hier net in Rotterdam kwam wonen. Zijn winkel zat toen nog ergens verder in de wijk, maar tijdens een ontdekkingstocht hier in de buurt werden mijn moeder en ik hier zeer gastvrij ontvangen en kregen we meteen een kopje thee aangeboden. Wat een warm welkom was dat! Inmiddels is Mehmet met zijn mooie winkel verhuist naar een gunstiger plekje. En nog steeds word ik iedere keer weer gastvrij ontvangen door een vrolijke lieve man die kennis heeft van zijn producten en daar ook met veel passie over verteld. Ik vind dat prachtig en luister daar ook graag naar. Een kort bezoekje zit er dus eigenlijk nooit in. Die productkennis vind je helaas niet in de supermarkt, en daarom is het ook altijd een feestje om bij Mehmet boodschappen te doen.

Een groentewinkel mag je het eigenlijk niet eens noemen, want naast al die prachtige groente- en fruitsoorten verkoopt Mehmet nog veel meer moois. Dagverse eieren van de boerderij, biologische olijfolie, vers Turks brood, specerijen en nog veel meer!

Blije Bietjes - lindt chocolade

Van de week gaf Mehmet mij deze heerlijke “Lindt Excellence” chocolade cadeau. Chocolade met een vleugje sinaasappel en crunchy nootjes. Best een uitdaging om die reep niet meteen soldaat te maken, want ik wil hem gebruiken in een dessert. Ik maak panna cotta met sinaasappel en chocolade. Benieuwd naar het recept? Deze staat morgen op mijn blog.

Woon je in Rotterdam en wil je ook een keer een kijkje nemen in Mehmet’s mooie winkel?
Mehmet Groenten & Fruit Speciaalzaak, Rododendronplein 4, 3053ES Rotterdam of bezoek zijn facebookpagina

2 thoughts on “Review: Mehmet Groenten en Fruit Speciaalzaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.