Krachtige Oosterse noodlesoep
Print receptIngrediƫnten
- 1 pot Struik krachtbouillon
- 1 stukje gember
- 1 theelepel korianderzaad
- 1 theelepel venkelzaad
- 1 rode of gele peper
- 1 rode paprika
- spitskool
- noodles
- sojasaus
Zo maak je het
1
Doe de inhoud van 1 pot Struik krachtbouillon in een pan en vul deze aan met 3 delen water.
2
Rasp de gember fijn en snijd de rode of gele peper in dunne reepjes.
3
Doe de koriander- en venkelzaad in een vijzel en stamp deze fijn.
4
Voeg alles toe aan de soep en breng de soep zachtjes aan de kook.
5
Snijd ondertussen de paprika en spitskool in hele fijne reepjes.
6
Wanneer de soep kookt voeg je de paprika, spitskool en noodles toe. Laat dit op zacht vuur 5 minuutjes doorkoken tot alles gaar is.
7
Geef de soep een extra Oosters tintje door er wat sojasaus naar smaak aan toe te voegen.
8
Eetsmakelijk!