Krachtige Oosterse noodlesoep
Print receptIngrediënten
- 1 pot Struik krachtbouillon
- 1 stukje gember
- 1 theelepel korianderzaad
- 1 theelepel venkelzaad
- 1 rode of gele peper
- 1 rode paprika
- spitskool
- noodles
- sojasaus
Zo maak je het
Doe de inhoud van 1 pot Struik krachtbouillon in een pan en vul deze aan met 3 delen water.
Rasp de gember fijn en snijd de rode of gele peper in dunne reepjes.
Doe de koriander- en venkelzaad in een vijzel en stamp deze fijn.
Voeg alles toe aan de soep en breng de soep zachtjes aan de kook.
Snijd ondertussen de paprika en spitskool in hele fijne reepjes.
Wanneer de soep kookt voeg je de paprika, spitskool en noodles toe. Laat dit op zacht vuur 5 minuutjes doorkoken tot alles gaar is.
Geef de soep een extra Oosters tintje door er wat sojasaus naar smaak aan toe te voegen.
Eetsmakelijk!
No Comments