Hallootjes allemaal! Daar issie weer! Het weekmenu voor aankomende week. De laatste weken van december werd het weekmenu veel minder gelezen dan normaal, waardoor ik de conclusie trok dat jullie misschien geen behoefte meer hadden aan een weekmenu. Na een paar weekjes welverdiende rust om o.a. na te denken over mijn jaardoelen voor Blije Bietjes, alle feestdagen en heel hard werken ben ik weer back on track!
In de afgelopen weken heb ik van heel veel mensen een privé bericht ontvangen met de vraag of het weekmenu weer terug kon komen. En dat doe ik uiteraard met liefde! Ik heb dit weekend 2 dagen in de keuken gestaan om flink vooruit te werken. Zoals ik hier boven al liet weten heb ik de afgelopen weken nagedacht waar ik naartoe wil met Blije Bietjes en hoe ik meer structuur kan aanbrengen in mijn blog. Fijn voor mezelf, maar ook fijn voor jullie. Dan weten jullie waar je aan toe bent. Hoe en wat precies dat leg ik jullie morgen uit. So stay tuned!
Meatless Monday – Pompoen salade met feta
Dit blijft een van mijn favoriete salades voor deze tijd van het jaar. Ik ben dol op de combinatie van geroosterde pompoen en de wat zoute feta. Een slank en licht gerecht om de maandag mee af te trappen!
Dinsdag – Surinaamse bami
Dit recept heb ik onlangs toegevoegd en een hoop enthousiaste reacties op ontvangen. Deze bami is heel makkelijk te maken, en ja, deze bami maak je inderdaad met spaghetti! Super lekker!
Woensdag – Erwtensoep
Het is er nog steeds weer voor, dus een goed excuus om deze heerlijke erwtensoep op tafel te zetten. Ik denk dat dit mijn lievelingssoep in de wintermaanden is. Ik kan er echt geen genoeg van krijgen.
Donderdag – Couscous met geroosterde groenten en een killersaus
Deze foto heeft weinig uitleg nodig, toch? Een gerecht wat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens heerlijk smaakt!
Vrijdag – Poké bowl met roasted pork en paksoi
Het is vrijdag! Het weekend staat voor de deur. Heerlijk! We starten het weekend met een kommetje vol lekkers. Deze poké bowl is ook heel erg lekker met een moot gegrilde zalm.
Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes.
Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van 🙂
Ik heb vanmiddag nog je Mexicaanse stoofpot gemaakt. Heerlijk! Vooral blijven sturen! Ik miste je al. Die poke bowl heb ik laatst al gezien en gemaakt. echt een aanrader!
Hoi Corina, wat leuk om te lezen! De Mexicaanse stoofpot is ook een favoriet hier in huis. Vanaf nu vind je hier wekelijks weer nieuwe recepten. Fijne zondagavond 🙂