Ontbijt

Powershot

powershot

Powershot

Dit is echt een fantastisch lekkere powershot om je dag goed mee te beginnen! En je hebt er maar twee ingrediënten voor nodig, namelijk een een granaatappel en perssinaasappelen. Dat een glas versgeperste sinaasappelsap gezond voor je is wisten we natuurlijk al, maar door de toevoeging van granaatappel maak je er een wel heel gezond sapje van.

Granaatappels zijn een bron van kalium, vitamine C, maar vooral van polyfenolen. Polyfenolen werken ontstekingsremmend en verminderen de afzet van vetachtige stoffen in de bloedvaten en zorgen voor een daling van cholesterol.

Granaatappels maak je eenvoudig schoon door de vrucht in tweeën te snijden. Gebruik een ruime kom en houd de granaatappel hierboven. Met een houten lepel sla je op de buitenkant van de granaatappel. Je zult zien dat de pitjes heel makkelijk loslaten. Voeg de pitjes toe aan het versgeperste sinaasappelsap. Proost!!

Alle credits gaan naar mijn lieve groenteman Mehmet Baran. De leukste groenteboer uit Schiebroek met een prachtig en uitgebreid assortiment verse groenten, fruit en delicatessen!

You Might Also Like

No Comments

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blije Bietjes houdt eigenlijk niet van zoete koekjes, maar verzamelt wel digitale cookies. Vind je dat OK?