Blije Bietjes

Het inspiratie platform voor eerlijk en lekker eten

Powershot

Powershot

Dit is echt een fantastisch lekkere powershot om je dag goed mee te beginnen! En je hebt er maar twee ingrediënten voor nodig, namelijk een een granaatappel en perssinaasappelen. Dat een glas versgeperste sinaasappelsap gezond voor je is wisten we natuurlijk al, maar door de toevoeging van granaatappel maak je er een wel heel gezond sapje van.

Granaatappels zijn een bron van kalium, vitamine C, maar vooral van polyfenolen. Polyfenolen werken ontstekingsremmend en verminderen de afzet van vetachtige stoffen in de bloedvaten en zorgen voor een daling van cholesterol.

Granaatappels maak je eenvoudig schoon door de vrucht in tweeën te snijden. Gebruik een ruime kom en houd de granaatappel hierboven. Met een houten lepel sla je op de buitenkant van de granaatappel. Je zult zien dat de pitjes heel makkelijk loslaten. Voeg de pitjes toe aan het versgeperste sinaasappelsap. Proost!!

Alle credits gaan naar mijn lieve groenteman Mehmet Baran. De leukste groenteboer uit Schiebroek met een prachtig en uitgebreid assortiment verse groenten, fruit en delicatessen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.