Blije Bietjes

Het inspiratie platform voor eerlijk en lekker eten

Flatbread met gerookte zalm

Flatbread met gerookte zalm en avocado crème

In mijn vorige post liet ik je weten hoe simpel en snel je dit platte brood zelf bakt. Het recept hiervan kan je hier vinden. Je kunt dit flatbread ook gebruiken als alternatief voor tortilla’s of als basis voor een zelfgemaakte Turkse pizza en beleggen met alles wat je lekker vindt. Vandaag koos ik voor een topping van gerookte zalm met een frisse avocado crème. 

Dit heb je nodig
… voor 2 personen

2 flatbreads
gerookte zalm
avocado
limoen
rode ui, fijngesneden
rode peper, in fijne ringetjes gesneden
koriander
olijfolie
peper en zout

Prak de avocado met het sap van een halve limoen tot een crème en breng op smaak met peper en zout. Bestrijk de flatbreads met de creme en beleg met plakjes gerookte zalm. Garneer met rode peper en ui, koriander en wat druppels olijfolie van goede kwaliteit. Rol de flatbreads op en serveer direct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.