Groente/ Vega

Vega zigeuner zuurkoolschotel

Vegetarische zigeuner zuurkoolschotel

Ik maakte al eens eerder zigeuner zuurkool klaar, een van de lekkerste manieren om zuurkool te bereiden (naar mijn mening). Maar ik wil zo min mogelijk vlees eten, dus besloot ik om aan de slag te gaan met een vega variant zonder spekjes en rookworst. In eerste instantie was ik bang dat de zuurkool wat flauw zou worden, maar niets is minder waar. 

Ik maakte er deze keer een overschotel van met een krokant kaaslaagje. Yum! Schrik alsjeblieft niet van de hoeveelheid ingrediënten. Het lijken (en zijn) er best veel, maar dit zijn voornamelijk kruiden die je zuurkool een heerlijke smaak gaat geven. 

Hoe eten jullie je zuurkool het liefst? 


Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes.

Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van 🙂

You Might Also Like

No Comments

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Naast allerlei zoete koekjes verzamelt Blije Bietjes ook digitale cookies. Vind je dat OK?

Close