Blije Bietjes

Het inspiratie platform voor eerlijk en lekker eten

November: wat is er deze maand in het seizoen?

Eet jij net als ik graag met de seizoenen mee? Of wil je seizoensproducten meer in jouw dagelijkse eetpatroon toepassen? Dan biedt deze maandelijkse rubriek uitkomst. Vanaf nu lees je hier iedere maand welke producten in het seizoen zijn en dus op hun lekkerst. Ik vind het belangrijk en fijn om producten uit het seizoen te eten. Deze producten zijn namelijk volop verkrijgbaar, super vers en vaak ook nog eens lokaal, en dus beter voor het milieu. Daarnaast zijn deze producten vaak ook veel goedkoper, zeker wanneer je ze op de markt koopt. Of nog beter: uit eigen moestuin! 

Maar wat groeit nou precies wanneer? En wat komt nou uit ons eigen land? Je kunt natuurlijk alle bordjes in de supermarkt nalezen, maar ik kan me voorstellen dat je daar niet altijd veel tijd of zin in hebt. Vanaf nu lees je hier iedere maand welke producten nu volop verkrijgbaar zijn. Inclusief recepten! Enige wat jij nog hoeft te doen zijn de boodschappen 🙂

Wat eten we in November?


Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes.

Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.