Blije Bietjes

Het inspiratie platform voor eerlijk en lekker eten

Weekmenu 20

Mocht je op zoek zijn naar inspiratie voor in de keuken of ben je alvast bezig met je boodschappenlijstje, bekijk dan eerst even mijn weekmenu. Iedere vrijdag post ik een gevarieerd weekmenu met verschillende lekkere recepten. De ene dag vegetarisch, de andere dag vlees of vis, en in het weekend vaak wat uitgebreide maaltijden omdat je dan meer tijd hebt om in de keuken te staan.

Voor deze week staat er weer een heerlijk weekmenu voor jullie klaar. Met welk gerecht ga jij aan de slag?

Maandag – Aziatische noodles met heel veel groenten

noodles
We beginnen de week met deze heerlijke vegetarische noodles met heel veel groenten en een gebakken spiegeleitje. Dit gerecht is binnen 15 minuten klaar, en dat is na een drukke kookdag altijd fijn.

Dinsdag – Bloemkool steak

bloemkool steak
Deze bloemkool steak ziet er niet alleen fantastisch uit. Zo smaakt hij ook! Lekker in combinatie met wat gebakken aardappeltjes en een spicy harissa mayonaise.

Woensdag – Saoto soep

saoto soep
Mijn lievelings! Voor deze soep mag je mij altijd wakker maken. Ik maak altijd extra veel bouillon zodat ik een deel kan invriezen. Handig om achter de hand te hebben.

Donderdag – Pasta Puttanesca

Pasta Puttanesca
Voor deze pasta heb je slechts een aantal ingrediënten nodig. De ingrediënten die je dan gebruikt moeten wel van uitmuntte kwaliteit zijn. Zo zet je met slechts een aantal producten een heerlijke pasta op tafel.

Vrijdag – Salade met asperges en zalm

Salade met asperges en zalm
Deze topper plaatste ik vorige week online. Blijkbaar een receptje wat jullie graag zien, want ik kreeg een hoop lieve reacties. Altijd leuk om te lezen als een recept zo in de smaak valt bij jullie.

Zaterdag – Kokos kip curry

curry
Het is weekend! We hebben weer tijd om wat langer in de keuken te staan! Vandaag ga ik aan de slag met deze heerlijke kokos kip curry. Een fantastisch lekker recept dat je zeker eens geproefd moet hebben.

Zondag – Easy peasy eiersalade

eiersalade
Deze easy peasy eiersalade maakte ik voor Pasen, maar deze salade is na Pasen natuurlijk ook nog steeds heel erg lekker! Ik maak ‘m op zondagochtend zodat we er de hele dag van kunnen smullen.

Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes. 

Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van  🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.