Blije Bietjes

Het inspiratie platform voor eerlijk en lekker eten

Kerst inspiratie – Nagerechten

Joeeee! Nog maar een paar dagen en dan is het alweer KERST! Jemig, weer een jaar voorbij… De kerstsongs vliegen mij om de oren en ik zing in de auto natuurlijk met volle borst mee. Stiekem heb ik er best wel zin in. Lekker eten, bijkletsen met familie, spelletjes spelen en vooral heel intens genieten van al dat fijns om je heen.

Heb je nog geen idee wat op tafel te toveren deze kerst? Ik heb een aantal lekkere recepten bij elkaar gezocht die jou kunnen helpen iets lekkers op tafel te toveren deze kerst.

Chewy Pavlova 

Wandelend chocolade cakeje 

chocolade cakeje

Koffie trifle met likeur 43 

Koffie trifle

Panna Cotta

Appeltjes uit de oven met crème Anglaise 

Je bent nu op de pagina desserts:

Ik wens je hele fijne kerstdagen!

Liefs,

Berber


Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes.

Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van 🙂

One thought on “Kerst inspiratie – Nagerechten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.