Week Zonder Vlees 2019
Deze week deel ik een weekmenu zonder vlees. Waarom? Omdat het deze week de Nationale Week Zonder Vlees is. Door een week lang geen vlees te eten maak je de wereld een klein stukje beter. Deze week is niet bedoeld om iedereen tot een vegetariër om te toveren, maar wel om awereness te creëeren rondom het gebruik van vlees. Want zelfs door 1 dag in de week geen vlees te eten kun jij al een steentje bijdragen. Lees hier meer over de Week Zonder Vlees.
Doe jij deze week ook mee? De komende week deel ik ook nog een paar heerlijke vegetarische recepten die niet op het weekmenu staan. Houd mijn blog dus in de gaten!
Maandag – Rucola stamppot
Dinsdag – Parelcouscous met gegrilde groenten
Woensdag – Spaanse knoflooksoep
Donderdag –Risotto met paddenstoelen en prei
Vrijdag – Frisse aardappelsalade met sojabonen en burrata
Zaterdag – Pizzawrap met blauwe kaas
Zondag – Surinaamse eiersalade in 10 minuten
Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes.
Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van 🙂