Weekmenu's

Weekmenu 23

weekmenu

Hallo volgers! Het is zondagavond en dus weer tijd voor een weekmenu! Hebben jullie genoten van het weekend? Gisteren kwamen mijn zus en zwager langs om te borrelen en om gezellig samen te eten. Vandaag zijn we heerlijk een paar uur naar de dierentuin geweest. Het was gelukkig niet al te gek druk en het weer was precies goed. Na vier en een half uur rond te hebben gewandeld even op bed gelegen om mezelf weer op te laden en nu zit ik weer fris en fruitig achter de laptop. Ik ben klaar voor een nieuwe week! Jullie ook? 

Maandag – Pittige pastasaus met tonijn

Deze pastasaus met tonijn is een heerlijk gerecht om de maandag mee af te trappen. Helemaal niet moeilijk of bewerkelijk, maar wel heel smaakvol!

Dinsdag – Zomerse salade met tuinbonen en gegrilde avocado

tuinbonen

Ze zijn er weer hoor! Verse tuinbonen. Ik ben er helemaal dol op! Vorig jaar maakte ik deze zomerse salade met tuinbonen, gegrilde avocado, zoute parmaham en burrata. Een feestje om op te eten! 

Woensdag – Spaanse knoflooksoep

knoflooksoep

Woensdag is soepdag! En deze week kies ik voor deze Spaanse knoflooksoep die je met slechts een paar ingrediënten klaarmaakt. 

Donderdag – Koolrolletjes met spicy gehakt

Deze groene koolrolletjes vulde ik met een licht pikant gehaktmengsel. Man man man, dat is lekker! Serveer er wat rijst bij en klaar ben je. 

Vrijdag – Dronken kip spiesjes met spinaziesalade

Deze dronken kipspiesjes zijn heerlijk! Ik laat ze een tijdje marineren in een mengsel van sherry, olijfolie en heel veel knoflook. De sherry geeft de kip een bijzonder lekker smaakje.


Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes.

Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van 🙂

You Might Also Like

No Comments

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blije Bietjes houdt eigenlijk niet van zoete koekjes, maar verzamelt wel digitale cookies. Vind je dat OK?