Blije Bietjes

Het inspiratie platform voor eerlijk en lekker eten

Weekmenu 7

Hallo allemaal! Zondagavond en daarom weer tijd voor een weekmenu. Ik heb zin in aankomende week! Jullie ook? Er staat deze week weer een kookworkshop op de planning en daar kijk ik nu al naar uit. Ik vind het een van de leukste dingen om te doen. Voor nu staat er weer een heerlijk en divers weekmenu voor jullie klaar. Maak er een mooie week van! 

Meatless Monday – Easy risotto met erwtjes en courgette  

risotto

 

 

Deze super simpele risotto kan iedereen maken! In plaats van risotto rijst gebruik ik parelgort. En dat werkt heel eenvoudig, want je hebt er geen omkijken meer naar en je hoeft ook niet continue te roeren en de bouillon giet je er gewoon in 1 keer bij. 

Dinsdag – Italiaanse witlof

Weer eens wat anders dan witlof met ham en kaas uit de oven. Nu met zelfgemaakte tomatensaus en katenspek. Heerlijk in combinatie met een zelfgemaakte aardappelpuree met nootmuskaat. 

Woensdag – Romige champignonsoep 

champignonsoep

Woensdag is soepdag! En dit is toch wel een en al comfortfood in een soepkom. Heerlijk om mee op de bank te ploffen in combinatie met een fijne serie. 

Donderdag – Pittige pasta met tonijn

Jaaaa! Van deze pastasaus met tonijn word ik blij! Zo simpel en zoveel smaak! Dit kan echt iedereen maken. 

Vrijdag – Roti

Het is vrijdag! De werkweek zit er weer op. Tijd om van je welverdiende weekend te gaan genieten. En het weekend start met deze zelfgemaakte roti. Ohh, ik ben er helemaal dol op. 


Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes.

Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.