Blije Bietjes

Het inspiratie platform voor eerlijk en lekker eten

Kerst inspiratie – Hoofdgerechten

Joeeee! Nog maar een paar dagen en dan is het alweer KERST! Jemig, weer een jaar voorbij… De kerstsongs vliegen mij om de oren en ik zing in de auto natuurlijk met volle borst mee. Stiekem heb ik er best wel zin in. Lekker eten, bijkletsen met familie, spelletjes spelen en vooral heel intens genieten van al dat fijns om je heen.

Heb je nog geen idee wat op tafel te toveren deze kerst? Ik heb een aantal lekkere recepten bij elkaar gezocht die jou kunnen helpen iets lekkers op tafel te toveren deze kerst.

Stoute stoof met pruimen

stoute stoof

Kabeljauw met erwtjes en geblakerde bosui

Saltimbocca met madeira jus

In biet gemarineerde zalm met gegrilde Little gem  

in biet gemarineerde zalm

Dronken kip 

Je bent nu op de pagina hoofdgerechten:

Ik wens je hele fijne kerstdagen!

Liefs,

Berber


Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes.

Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van 🙂

One thought on “Kerst inspiratie – Hoofdgerechten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.