Twee weken geleden heb ik besloten om het weekmenu in plaats van zondagavond op vrijdagavond te posten. Dat bleek een schot in de roos want mijn statistieken verdubbelde zich in 1 keer. Wow! Ook geniet ik iedere keer weer van jullie lieve berichtjes wanneer jullie een recept van mij hebben gemaakt. Dankjewel daarvoor!
Dit weekend staat er een leuk weekend op de planning. Morgen ga ik de allereerste Nederlandse asperges ophalen bij de boer in Brabant. Ik verheug me er nu al op om met het witte goud aan de slag te gaan in de keuken. Binnenkort kun je dus een aantal heerlijke gerechten op mijn blog verwachten.
Voor deze week staat er weer een heerlijk weekmenu voor jullie klaar. Met welk gerecht ga jij aan de slag?
Wil je op de hoogte blijven? Volg Blije Bietjes dan op Instagram of Facebook. Op Instagram (@Blije Bietjes) post ik niet alleen mijn recepten, maar ook persoonlijke updates! Een kijkje in het leven en de keuken van Blije Bietjes.
Ga je aan de slag met een recept van mijn blog? Ik vind het super tof als je mij dit laat weten. Dit kan je doen door de hashtag #blijebietjes te gebruiken. Word ik heel blij van 🙂